(Android) NumTrip: Merge Numbers \u0026 Block εξαπατά την απεριόριστη αντοχή
Mar 14, 2022 3:03:24 GMT -5
Post by searviserversskin on Mar 14, 2022 3:03:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ NumTrip: Merge Numbers \u0026 Block ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NumTrip: Merge Numbers \u0026 Block IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά την απεριόριστη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ NumTrip: Merge Numbers \u0026 Block 2022 version ▞▞▞
LAVA - Number Blocks 2048 Game ΔΧΕ 1.2.1.0 Λήψη για Android ...
Εθιστικό! Αγαπήστε την πρόκληση
Υπέροχο παιχνίδι, λίγες πάρα πολλές διαφημίσεις αλλά τίποτα σημαντικό που αξίζει ειλικρινά να το δοκιμάσετε 👍
Ενδιαφέρον και καλή διασκέδαση!!
Προκλητική και διασκεδαστική
Αγαπώ αυτό το παιχνίδι πολύ και περισσότερο.
Εντάξει ρε
ΠΟΛΥ ΕΘΙΣΤΙΚΟ
Όχι αναίρεση Καλό παιχνίδι όμως
Κατεβάστε NumTrip: Merge Numbers & Block ΔΧΕ 2.601 Android ...
Το λατρεύω
Διασκέδαση! Μεγάλος δολοφόνος του χρόνου
Μας κάνει να μαντεύουμε
2048 Merge Number Games αναπτύχθηκε από Block Puzzle Game Classic Android Developer στο Παιχνίδια παζλ ... Κατεβάστε NumTrip: Merge Numbers & Block APK
Εθιστικό!!
διασκέδαση
NumTrip - Free 2048 Number Merge Block Puzzle Game Rejoy Studio. (669). Free. Block Puzzle: Merge Star XLsoft. (596). Free. Kropki Puzzle Aliaksandr Uvarau.
Μου αρέσουν πολύ και τα δύο είδη παιχνιδιών σε αυτήν την εφαρμογή. Αφαιρώ ένα αστέρι λόγω των διαφημίσεων και μέχρι στιγμής δεν μπορώ να βρω τρόπο να αγοράσω την εφαρμογή για να αφαιρέσω τις ενοχλητικές διαφημίσεις.
η πρώτη μου προσπάθεια και απλά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, είναι απλά ένα ωραίο παιχνίδι.
Πάρα πολύ διασκεδαστικό. Εξαιρετικό για την ανακούφιση από το άγχος.
Πολύ προκλητικό, μπορούσα να το παίζω για ώρες
Υπέροχο παιχνίδι
Καρδιά - Overview - Google Play Store - Greece - Sensor Tower
όχι πολλές διαφημίσεις. παρόμοια παιχνίδια είχαν τόσες πολλές διαφημίσεις που ήταν απογοητευτικό. Αυτό έχει κάποιες διαφημίσεις αλλά όχι συντριπτικές.
Με διδάσκει πώς να αμύνομαι
Jogo de Piano: Música Clássica Música lzf
κατεβάστε 2048 Merge Number – Free Merge Block Puzzle Games apk τελευταία έκδοση από MobuGame.Studio - ταχύτερη - δωρεάν - ασφαλής για συσκευές Android.
NumTrip · Κατηγορία : Παιχνίδια Παζλ · Εκσυγχρονίζω : December 01, 2020.
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
Συγκρατημένα προκλητικό και πρόσθετο
NumTrip: Merge Numbers & Block Κατεβάστε την τελευταία έκδοση (2.601) για το Ελεύθερο .apk - Εθιστικό παιχνίδι παζλ με αριθμό μπλοκ συγχώνευσης!
Είμαι τόσο εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι!!!! Είναι τόσο εύκολο και διασκεδαστικό να παίζεις!!!!
Ήμουν μαζί το 2048.
Μου αρέσει πολύ η πρόκληση αυτού του παιχνιδιού. Γρήγορη κίνηση ή αργή - εσείς διαλέγετε. Στρατηγική ή απλά τυχαία είναι ακόμα διασκεδαστικό. Δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις για να ξεφύγετε! Παίξτε πολύ πριν ξεμείνετε από "κινήσεις" και δεν έχετε αυτή την "στημένη" αίσθηση που έχουν πολλά παιχνίδια αυτές τις μέρες.
Οι διαφημίσεις είναι υποφερτές. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται αυτό το παιχνίδι είναι ένα υψηλότερο ρεκόρ στατιστικών και εργασιών. Επειδή είμαι ήδη στους 500.000 βαθμούς, αλλά νιώθω ότι χάνω τον χρόνο μου χωρίς να έχω καμία πηγή πρόκλησης. Προσθέστε περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι παρακαλώ και είναι ένα από τα τέλεια παιχνίδια για άτομα με διαταραχές άγχους ή πανικού. Ευχαριστώ!!
Νόμιζα ότι θα ήταν ατελείωτο, αλλά τελικά έφτασα σε ένα σημείο όπου δεν μπορούσα να κουνηθώ.
Δεν θα ανοίξει καν μετά την επιλογή του παιχνιδιού.
NumTrip: Merge Numbers & Block Puzzle woh
Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς οδηγίες. Συγγνώμη έμοιαζε διασκεδαστικό.
NumTrip: Merge Numbers & Block Puzzle woh
Πάρα πολλές διαφημίσεις.
NumTrip is a simple and fun merge numbers block puzzle game. As an ultra-easy decompression game, number merge definitely meets all your
Καλός
Δεν είναι δικό μου
ΠΟΛΥ ΕΘΙΣΤΙΚΟ!! ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ!!! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!