Post by searviserversskin on Mar 14, 2022 3:00:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Sampler ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Sampler IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood lõpmatud kristallid ▞▞▞
▞▞▞ Koala Sampler 2022 version ▞▞▞
Mul on raske rakendust üle vaadata. Ma nägin, et see on võimas. Minu Nokia 7 pluss mikrofon ei tööta. Samuti pole valikus võimalik mikrofoni vahetada. Kas on võimalik parandada? Ma tahan lõpuks rakendust kasutada. Aga praeguseks ei saa ma midagi salvestada.
Äärmiselt mitmekülgne rakendus. Sisaldab näidiste importimist mikrofoni salvestamise kaudu (millel on soovitud heli kohandamiseks palju efekte). Samuti saate importida trummikomplekte. See sisaldab erinevaid SP404 tüüpi efekte, mis täiendavad teie mängimist. Kui proovite luua mis tahes žanri ja soovite lihtsalt süvendada midagi erilist, ärge enam otsige, see on parim käed alla.
Koala Sampler Muzyka i dźwięk nhvf
Mulle meeldib rakendus, kuid see jookseb minu Android 10 telefonis samsung s9÷ kokku. Palun öelge mulle, kuidas see parandada
Kena rakendus, kuid võiks tõesti kasutada paremat failihaldussüsteemi koos otsinguvõimalusega. Samurai versiooniuuendus on tore, kuid ilma näidiste otsimise võimaluseta tunnen, et see aeglustab minu töövoogu liiga palju. Androidi failivalija valik ei tööta, näidiseid ei laadita, vähemalt mitte minu Xiaomi seadmes. Samuti ei saa te laadida korraga rohkem kui ühte näidist.
Parim kvaliteet. Androidi puhul ei saa seda ületada ja sellel on asju, mida isegi IOS-i "samplr"-l pole, näiteks intuitiivne proovide/jadade ühendamine. Tasub kindlasti raha ja kindlasti tasub ka samuraid rakenduse ostmisel hankida. Hämmastav värk. Ära maga selle peale.
Minu lemmikrakendus üldse.
Ostsin rakenduse eile pärast seda, kui olin Android-telefonide DAW-ide suhtes skeptiline, ja olin meeldivalt üllatunud! Peaaegu puudub tagasiside viivitus, mida ootasin Androidilt. Siiani armastan seda rakendust, kuigi sellel on mõned väikesed vead, mille eest kindlasti hoolt kantakse. Mulle meeldiks näha rakenduse sees mikseririiulit, kus oleks näiteks viivitus, ekvaliteet, reverb jne. Minu unistuse täitumine oleks ühendada FL Mobile Koalaga, et teha üks OP Android DAW, lol, kuid praegu jätkan unistamist. Hea töö!
See on suurepärane rakendus iOS-i jaoks, kuid siin Androidis ei saa ma pärast nende salvestamist uusi lugusid esitada??? Arvan, et jään praegu ainult is-versiooni kasutamise juurde.
Vägev väike proovivõtt, suurepärane töö! Ausalt öeldes arvan, et saavutasin 1 tunni jooksul seda kasutades paremaid lööke kui 3 aastat Abletoni omades.
Parim. Ühendab adapterite ja isegi midi-kontrolleritega. Suurepärane fb tagasiside. Ja YouTube'i videod, mis aitavad selle rakendusega töötada. 5 tärni.
Odavam kui SP1200 ostmine. Väga hea rakendus nautis paari lööki. Proovide laadimisel siin-seal jookseb mõni krahh, kuid peale selle töötab see väga hästi. Mõned täiustused, mida oleks tore näha, on näidise importimisel iga padja jaoks eraldi FX-kanalid. Võimalus redigeerida iga üksikut riba Mikser Ja helitugevuse, helikõrguse ja panni peenhäälestus
Hämmastav rakendus. Raha hästi kulutatud. Väga lihtne ja intuitiivne, lihtne kätte saada. Midi tugi töötab sujuvalt ja seda on rõõm kasutada. Peab olema rakendus kõigile, kellele meeldib liikvel olles biite teha. Oleks tore, kui oleks efektid üksikute helide, mitte kogu jada jaoks. Hea oleks võimalus seada teatud efektid nii, et need kehtiksid, samas kui teised seda ei tee, samuti oleks hea salvestada efekte, et neid saaks teha mitme käiguga. Peale selle saab see rakendus teha põhimõtteliselt kõike, mida soovite. Suurepärane leid!
see on üldiselt hea, kuid miks see nii kergesti kokku jooksis
Turu parim mobiililöögi tegemise rakendus. Väga kasutajasõbralik 👏🏾🙌🏾Sp404 hinnaga 1% hinnast, suurepärane rakendus, suurepärased arendajad, mis on täis funktsioone, peavad olema muusika tegemisest huvitatud inimestel. Poisid, mul on see kõik korras, mul on üks probleem. Kas saate lisada rohkem resamplimise võimalusi või vähemalt vähemalt teeb mul lihtsamaks helikõrguse muutmise ilma tempot muutmata
Klienditoelt pole vastust. Võib-olla nad vastavad arvustusele? Ostsin samurai ja see desaktiveeriti kuidagi ega taasaktiveeru. Arendaja ei ole minu abipalvet näinud ega sellele vastanud ning tal pole peale meili tugisüsteemi. Pagan masendav. Töötamise ajal oli lõbus.
Lõpuks ometi siin Androidi jaoks ja see töötab nagu unistus!
See saab 4 tärni, kuna minu rakendus ei luba mul jõudluse vahekaardile salvestada. See tähendab, et pean iga järjestatud jaotise käsitsi valima, et see FX-i tegemise ajal esitaks. Selle asemel, et lihtsalt järjekorda salvestada, tahan, et jadad esitaksid ja seejärel FX-i sisse lülitama, kui see silmuseid teeb. Kui see on parandatud, saab see rakendus oma väärilise 5. tärni.
Ideaalne sämplimiseks ja kiirete löökide tegemiseks!Mul on ka Po33, kuid ma pöördun pidevalt tagasi Koala sämplirakenduse juurde! Väga kasutajasõbralik ja soovitan seda kõigile, kes soovivad teha kiireid biite või lugusid. - Edit, loodetavasti Koala tiim luges seda - oleks tore, kui saaksite lõppraja salvestamisel lisada mustrirežiimi.
töö.. aga!! See pole loomingulise muusika jaoks funktsionaalne. minu arvamus! tks
Suurepärane, kuid lahe oleks eksportida kõik zip-failina tehtud näidised.
see on väga hea tänu ja suur au teile kõigile. video importimine helisse on suurepärane, palun ärge võtke seda ära, see on elupäästja! kas sa saaksid veel ühe asja lisada? kas saaksite oma trummimasinale akorde lisada, siis saame lisada mis tahes heli ja mängida seda nagu klaviatuuri. nad teevad seda native mk trummimasinaga ja see on tõesti hea. oh & ps, et lisada mis tahes heli meie teegist, mille oma projekti lisasime. et saaksime üles laadida heli mõnest teisest salvestusest. see oleks lahe. oh ja tagasivõtmise nupp.
Hea kasutajaliides, kuid kohutav latentsus. Helid käivituvad alles pärast proovi puudutamist. Palun tagastage raha.
Koala Sampler Mūzika un audio avy
See on tõesti hullumeelne rakendus. Vinge.
Vinge! Kõik tootjad peaksid selle rakenduse võimalikult kiiresti hankima!
Ettevaatust. Kui kavatsete alla laadida, lugege kõigepealt läbi. Esiteks on see rakendus saadaval vähemalt 10 000 Androidi lahtris, mis on hämmastav. Kahjuks valisin telefoni, mis ei olnud ühilduv. See töötas ja töötab minu MOTOROLA puhul TÄIELIKULT. ELF STUDIOS OLI selles olukorras VÄGA ABIKS isegi pakkus raha tagasi. Ei! Veenduge, et lahter on ühilduv. NAD AITASID MIND MEILIDE JÄREL NÄDALA JAOKS ERINEVATES AJARAAMIDES MAAILMA ERINEVATEST OSADEST ÜKSTEISELT, mille eest olen VÄGA VÄGA TÄNULIK. 5 TÄHNI!
Mul on see juba mõnda aega ipadis olnud, et käivitada näidised oma euroracki seadistusse. Ma vihkan iOS-i seadmeid, seega kasutan nüüd oma telefoni!
Holy suitsud, enamik mobiilseid DAW-sid ütleb selliseid asju nagu uuenduslik disain ja kasutajasõbralikud juhtnupud, kuid see rakendus tegelikult pakub. Lihtne õppida, suurepärane töövoog. Midi seadistus Launchkey miniga on ideaalne. Ma klõpsan vaevu rakenduse liidesel, kuna saan oma midi-juhtseadmega kasutada enamikku funktsioone. Pidevad värskendused ja suurepärane tugi on samuti suur pluss. Arendaja on tõeline kangelane!!!
Suurepärane proovivõtja!Võimsam kui taskuoperaator 33 ja veelgi parem, sest see on alati minuga kaasas, et seda igal ajal kasutada. Lihtne õppida ja kasutada minusugusele algajale. Täname, et tõite Androidi nii toreda rakenduse.
Koala Sampler Muusika ja heli jvc
Nii lõbus ja intuitiivne. Sügavamal, kui pealtnäha paistab. Parim muusikarakendus Androidile, mille olen leidnud!
Learn German Vocabulary - Kids 教育 nlsx
Kas värskendus ja ei sisaldanud kõike... võtsime lahenduse saamiseks mitu korda ühendust.
Mulle väga meeldib tunne, et see teeb asjad minu eest ära, kui mul pole oma MPC-d
Reno z ei tööta ikka veel uusimas versioonis pole mikrofoni pikapi üldsegi. See on iOS-is väga austatud.
Koala Sampler Музика и аудио wusp
Tõesti lahe äpp... Aga mul on ka see probleem, et mikrofon ei ole sisse lülitatud, kui just peakomplekti ei ühenda ja siis eemaldan (Galaxy S10 ), ka äpp võiks valjem olla (näidise normaliseerimine toimib). Kui need esemed on parandatud, on see lihtne viis tärni.