Post by searviserversskin on Mar 14, 2022 2:54:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код глюк точки ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Я ставлю одну зірочку, тому що, коли я досягаю рівня 3, моя гра просто виходить з ладу, я намагався видалити кілька разів, і вона просто виходила з ладу на тому самому рівні, коли я виконую super irmas manuall aim, я кидаю мене, я навіть не можу отримати шанс вийти з підручника перед збоєм кожен раз не рекомендую!!🤬🤬😑😑
Загалом хороший досвід просто хочеться, щоб вони були як вежа виживання, щоб битися з ворогами і підніматися на вежу за ексклюзивним спорядженням і нагородами, можливо, навіть дорогоцінними каменями, щоб купити спорядження, можливо. Але в цілому весело провести час, граючи з друзями в цю гру!
Цікава гра, не змушує мене грати більше 10 хвилин через дуже повільну генерацію ресурсів і дуже важко підвищити рівень героя або розблокувати 5-зіркового героя. Тепер мені стає нудно. 👎
Якби персонажі були схожі на самих себе, а не на баштову версію TMNT, ви б отримали цю п’яту зірку. Загалом він наповнений культовими персонажами, і тому, що підкоряється всім, гра весела.
Оновлений огляд: тепер, коли помилки/проблеми, здається, виправлені, я можу чесно оцінити цю гру на 4/5. Не подобається атмосфера плати за перемогу, але геймплей, контент, конкурси тощо стають все кращими. Розробники слухають і вносять зміни за відгуками. Дякую за гарну гру!
Хороша гра, але дуже обмежена гра. Лише час створює слиз для підвищення рівня без додаткової гри для підвищення рівня. Якщо ви не можете пройти рівень, для підвищення рівня можуть знадобитися дні, щоб пройти і отримати додаткових персонажів, але потім ще більше часу для підвищення рівня.
Це ностальгія, чудовий дизайн персонажів та історія. Однак на платню майже неможливо піднятися, навіть заплативши. На моє щастя, я виріс із оригінальним мультфільмом TMNT, тому я старший з хорошою роботою та непоганим доходом. Я вирішив витратити трохи грошей, підтримати розробника і продовжувати грати в гру, яка мені подобається. На жаль, після витрачених приблизно 60 доларів я ледве встиг піднятися на цю плату. Поки система оновлення не буде повністю переглянута, це буде просто вилучення грошей.
Гра фантастична. Однак деякі недоліки, які він має, зрештою зіпсують весь досвід. Незабаром ви прийдете до босів, яких не маєте шансів побити. Я маю на увазі, що знадобиться деякий час, щоб піднятися достатнього рівня для перемоги. Поки ви чекаєте, зазнайте поразки мільйон разів і дивіться рекламу. Єдине, що залишається робити, це 5 інших боїв на день. Доходить до того, що ви навіть не можете грати в гру. Ну, 10 хвилин на день, але це дійсно гра? Ще багато чого можна сказати, але не вистачає місця.
Насправді мені дуже сподобалася ця гра, але потім вона різко падає, і ви застрягли, тому що ви не можете перейти на попередні рівні або мати інший спосіб спробувати оновити своїх персонажів. Це змушує вас присвятити себе персонажам, тому що ви не можете витрачати будь-які ресурси, це дійсно забирає радість від гри.
Тут шанувальник черепах старої школи 90-х, приємна гра. Я сподіваюся, що вони продовжуватимуть доповнювати гру та підтримувати її, оскільки тут є великий потенціал... Звичайно, гра в гринд безкоштовна з оплатою, щоб прискорити структуру, але така природа цього стилю гри... .. якщо ви любитель черепах, вам це сподобається
TMNT: Mutant Madness Vaidmenų žaid. vgu
Написав відгук, який, мабуть, видалили. Тож тепер нижче. Затримка між битвами дуже стомлює, і найчастіше реклама, яка переглядається за бонусами, яка потрібна для зменшення часу затримки, не працює. Відео зупиняється, і ви впевнені. Хороша гра, але треба попрацювати. Ні за що не платіть. *редагувати* Тепер гра змушує вас битися, коли ви входите в систему та після того, як ви проводите матч PvP. Ігри мають стати КРАЩИМИ, а не гіршими. Ааааа, а тепер замерзає щоразу, коли я намагаюся провести PvP-битву. Видалити.
Більше не купуйте нічого за реальні гроші. Вони оголосили в Discord, що в майбутньому в грі не буде ніяких покращень або функцій. Можливо, залишився рік до відключення серверів
Спочатку це було добре, тепер це розчаровує, нагороди не такі великі, і це якщо вони відбуваються щоразу, коли я граю, і з'являється слід, і ти чекаєш, щоб отримати нагороду, це не вдається, і ти втрачаєш їх, а нагороди отримуєш те, що не нічого не робити і так далі. Я просто думаю видалити гру.
Порівняно з більшістю інших ігор цього жанру, у цю гру дуже розслабляє та весело грати. Він також досить збалансований. Існує серйозна проблема з тим, що гра виходить з ладу, а потім не завантажується протягом тривалого часу, коли відбувається скидання активності. Хоча це трапляється не часто, це дуже дратує, коли це відбувається.
F2P/P2W не збалансовані, тому прогрес гри не дає вам продовжити. Надто легко застрягти на рівнях на початку гри. Недостатньо ресурсів для підвищення рівня кількох персонажів для різноманітності команди. Отже, по суті.... ця гра має потенціал, але потребує серйозного перегляду та оновлення. 😒 2 зірки. Але має 5-зірковий потенціал. Здається, це платня лише за перемогу в грі.
Ця гра - це грошова яма. Насолоджувався першим днем. Витрачено 50 доларів США пакетами. Через 3 дні я нічого не можу зробити, не купивши більше упаковок. Застряг у прогресі. Економте свій час і гроші, пропустіть цей. Витратьте 4 долари на Portal Power замість того, щоб скидати великі суми в цю купу сміття.
Це має бути гра на 4 або 5 зірок, але тепер вона отримує 1 зірку. Я не знаю, чи надає грі пріоритет злодіям, чи просто рідко можна отримати коробки для героїв у вашій групі, але я набирав людей, які мені не потрібні. Очевидно, що це навмисне, щоб змусити людей витрачати більше, але навіть якщо ви витрачаєте гроші даремно, ви все одно навряд чи отримаєте «герої», якого хочете. Видалення цієї втрати часу. Я дав вам великий дохід від реклами за перегляд кожного відео, але ви мене обдурили.
Ігри — це чистий хід, чудова графіка, хотілося б, щоб ви могли більше керувати гравцями, а не автоматичною атакою, але крім цього я люблю цю гру, виріс із черепашками ніндзя, і мені подобається, що мій син може рости, дивлячись на них і граючи в них. Завантажте сьогодні, і ви не пошкодуєте.
Це хороша гра, але... Вона дуже повільна. Ніби справді повільно. Ви граєте приблизно день, а потім чекаєте ще кілька днів, щоб набрати матеріал і підвищити рівень. Я б також хотів створити більше однієї команди, рекламна підписка — це просто жарт, наприклад 8 баксів щотижня без реклами? Так ні, дякую. Можливо, одноразова покупка на 8 баксів. Також механізми майстерні навіть нічого не роблять.
Мені сказали надіслати службу підтримки електронною поштою (яку я робив уже більше 5 разів) через помилку під час встановлення гри. Я працюю півтора тижня, і досі майже не відповідаю, окрім лише запитань про мій пристрій. Я просто поставлю його тут. Піксель Google, ОС Android 10, багато місця. Я можу грати в дуже інтенсивні ігри на цьому телефоні. Тож було б жартом означати, що мій телефон не в змозі впоратися з грою. оновіть, будь ласка, ЦЮ ГРУ. Скільки мені доведеться пропустити, перш ніж ти допоможеш!?
Ігрова механіка проста і зрозуміла. Чудова графіка та бойова анімація. Також подобається художній стиль під час заставки з коміксів. Загалом, чудова гра, щоб скоротити час, і обов’язкова гра для шанувальників TMNT. Чекаємо майбутніх оновлень!
Жахлива пара на арені, ви переходите від бою з однаковою потужністю в одному раунді до подвоювання своєї сили в наступному. Цій компанії байдуже, тому ігри зникають! Принаймні мої гроші не рахують!
Чудова гра, але я використав 700 дорогоцінних каменів на коробці 3-го рівня для бійців, щоб розблокувати Zorax. Він пройшов через анімацію розблокування, але коли я переходжу до свого списку героїв, він все одно каже, що він заблокований. Останні кілька днів мені не вдавалося отримати осколки, щоб розблокувати персонажів. Щойно я отримав пошту, де ви намагалися надати мені щось через проблему з поривом каналу 6, але я навіть не отримав їх. Я не знаю, що з цим зараз відбувається. Будь ласка, виправте
Я радий, що ніколи не витрачав гроші на цю гру, тому що нікуди подітися. Складність підвищується експоненціально вище, ніж дозволяє гра. Ви не можете контролювати, хто є вашими суперниками в PVP, і противники в середньому на 6-20 тисяч очок сильніші за вашу команду. Я досягнув рівня 368 в Challenge Ch 6 і тепер не можу перемогти рівень 359 після скидання, тому бонусу немає. І сюжетний режим нічого не нагороджує за перемогу в ньому. Гра вмирає, якщо вже не мертва.
У цій грі нема чого робити, як тільки ви досягнете точки, коли ви не можете прогресувати. Вороги стануть занадто сильними, і ви НІЧОГО не зможете зробити, не повільно й болісно підвищуючи рівень персонажів за допомогою мула. Серйозно, ніяких різних варіантів гри. Більшість ігор gacha заохочують перші кілька днів гри, прив’язуючи, щоб переконатися, що ви не відкладете гру, але це так легко зробити з цією, тому що гра застрягла за масивним, дурним платним екраном. Не витрачайте свій час.
TMNT: Mutant Madness Igranje uloga lwd
Хороший, але зламаний. Коли ви досягаєте блокувальника, не маєте можливості набрати xp для персонажа, економічний цикл розривається, і таким чином ви потрапляєте в платню. Мене просять або заплатити, або піти, і, можливо, повернутися, щоб зібрати слиз (з такою анемією, що це образливо). Поки йдуть бездіяльні бойовики, все добре, але система спорядження незрозуміла, а економіка потребує оновлення. Удачі
Тому через деякий час ностальгія зникла, а прогрес зупинився. Я відчуваю, що він досить повторюваний, надзвичайно довгий, без сюжетної лінії та гри не пов’язано багато стратегії. Я не вважаю, що тут достатньо, щоб підтримувати мій інтерес (навіть якщо він значний). Я б не відчував бажання витрачати гроші, цінності ще немає. З усіма ліцензіями я сподіваюся отримати музику з 1 шоу або навіть аудіокліпи. Загалом схоже на м’яку гру з схваленою назвою tmnt.
Чудова гра лише кожного разу, коли оновлення виконується, ламаються 5 інших речей. Я не пам'ятаю, коли востаннє гра повністю працювала. М’яко кажучи, прикро.
Гра весела, але ви ДУЖЕ швидко потрапляєте на платний екран, де ви не можете швидко піднятися на рівень, і насправді немає жодного способу отримати ресурси, крім очікування. Багатокористувацький режим має глибокі недоліки, оскільки кожного разу, коли я програв, я мушу зустрічатися з одним і тим же суперником, поки не виграю... Я застряг у тій самій команді, яка на 3000 сил вище мене, понад тиждень, і я прогресує настільки повільно, що пройде місяць, поки я не зможу їх перемогти. В чому справа? Тут основні недоліки дизайну.
Потрібна настроювана система інтерфейсу користувача, що робить автоматичне націлювання більш надійним 15.10.2020: я потрапив у стіну на етапі 14-30. Не витрачаючи грошей, я не зможу оновлювати своїх персонажів далі, і оновлення необхідне для виконання квестів і прогресу в грі. Даватиме принаймні 4 зірки, коли доступність персонажів із 4 зірками та 5 зірок стане м’якшою для гравців f2p
НЕ ТРАТИ НІ ЦЕНТА. Kongregate заявила, що для цієї гри не буде нового контенту. Немає нових героїв. Гра офіційно перебуває в комі, лише питання часу до смерті.
В мене висне
TMNT: Mutant Madness Szerepjátékok qao
TMNT: Mutant Madness RPG cokz
Плюси Пристойна графіка, час завантаження дуже розумний. Мені більше подобається відчуття afk, але можливість чогось досягти. Мінуси очікування на деталі модифікацій, щоб легше отримати спорядження. Гра іноді зависає посеред битви та відео, що дозволяє вийти, але не продовжувати гру. Додатково Продовжуйте чергувати мультфільми, одна зміна має велику різницю
Lightning Fighter 2: retro STG আর্কেড ttj
Нормальна гра згадав дитинство.
ДА
Гідна інкрементна гра. Вам потрібно інвестувати в свою каналізаційну базу, щоб збільшити ваших персонажів, а потім чекати, поки ваші інвестиції окупляться. Ви найняєте основні стіни, якщо граєте вільно, просто наберіться терпіння. Ви також можете заплатити, щоб виграти. Я не буду.
Це напрочуд чудова мобільна гра! Неймовірно весело, суперностальгічно і не надто жадібно до своїх мікротранзакцій!! Єдина моя скарга – це те саме, що й у інших людей, які переглядали цю гру, – це неможливість переробити попередні рівні для ресурсів, необхідних для підвищення рівня! Крім того, я ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ І НАДІЙНО РЕКОМЕНДУЮ ЇЇ ВСІМ шанувальникам TMNT!! Ставлю 9/10! Одна з найкращих ігор року!!
Теоретично, це міцна гра. На жаль, він дуже швидко потрапляє на стіну гри. Гра чітко розроблена, щоб надихнути китобійний промисел із оплатою за виграш. Я б особисто не вкладав у нього ні копійки, враховуючи його жахливі розчарування. Найпримітнішим з яких є матчі на Арені, де ви постійно змагаєтеся з суперниками, які на кілька тисяч очок сильніші за вас. Удачі в конкурентній боротьбі, тому що навіть коли у вас є шанс, ефект «оглушення» часто не працює до кінця раунду.
Весела гра, але без фермерства. Як тільки ви застрягли, вам доведеться або заплатити гроші, або дуже довго чекати, щоб підвищити рівень своїх персонажів. Дайте нам варіант повтору, і це легко 5-зіркова гра
Мені подобалася гра до всіх шикарних оновлень - вона нагадала мені комікси та телешоу. Зараз відбувається занадто багато! Просте рішення іноді є найкращим рішенням Якщо ви дійсно хочете зробити деякі дослідження і розробки, деякі ідеї: а) можна спробувати вдосконалити алгоритм для драйва героя: або б) чи можемо ми обміняти деяких персонажів на інших? Крім того, скриня для обладнання НЕ ПРАЦЮЄ з моменту останнього оновлення Дякую!
Це добре на деякий час, а потім, як тільки ви досягнете певної точки, це стає неможливим. Щоб підвищити бійця на один рівень, потрібно чекати кілька днів, щоб вистачило ресурсів. Також 2x бонус за перегляд реклами НЕ ПРАЦЮЄ.... Період. Я відстежував це до точки, щоб визначити годину і повернутися до неї. Тож перегляд реклами нічого не дає для бонусу 2x. Що, я впевнений, суперечить якимось рекомендаціям
Я б поставив йому 5 зірок. Одне з питань полягає в тому, що ви добираєтеся до того моменту, коли вам доведеться заплатити передоплатою або чекати й чекати й продовжувати збирати офлайнові речі. З іншого боку, ця гра – дурман
Основні проблеми. У грі є багато помилок, коли ваші персонажі будуть постійно приголомшені, просто бігати по колу або нічого не робити під час битв. Ви змушені здатися і програти через зламану гру. Крім того, ви дійсно нічого не робите. Ви зайняті натискаєте на деякі оновлення та відкриваєте кілька наборів героїв низького рівня. Бої автоматизовані і не піддаються вам. Режими пригоди, Pvp і 6-го каналу підйому на вежу – абсолютно однакові... автоматизована битва.
TMNT: Mutant Madness Role Playing dcls
Ви повинні витратити гроші, щоб зіграти в це, 5-зіркові біти не продаються, кожен сезонний абонемент має 50/5-зірковий біти, тому щоб отримати 5-зіркового героя, ви повинні грати принаймні 2/3 роки, щоб отримати його, добре гра, але ДУХА!! надто багато часу для інвестування та серйозні гроші тьфу!!
Я був шанувальником tmnt, скільки себе пам’ятаю, і коли tmntmm вийшов, я був повністю щасливий, що маю гру, яку я можу мати на своєму мобільному, щоб відобразити всю ностальгічну любов, яку я відчуваю до героїв у напівоболонці! Позитивним є те, що вона безкоштовна, і це мила гра, створена для всіх! Негативним є те, що на певних телефонах це помилка, а мікротранзакції можуть зашкодити гаманцю для тих, хто хоче придбати собі персонажів, оскільки вони не можуть купувати персонажів без випадкового вибору. Люблю це
По суті, це проста гра з додатковою рекламною фермою. Нема чого робити, просто візьміть і «грайте» кілька хвилин на день і, можливо, забудьте про це. Хоча графіка хороша та є пристойна історія, прогрес сповільнюється до практичної зупинки. Є помилки порушення гри (PurpleScreenOfDeath). Це, безумовно, потребує багато TLC. Такий потенціал. Шкода, що франшизу TMNT для мобільних пристроїв можуть насправді прокляти (я грав у інші невдачі), якщо вони не можуть покращити досвід.
Починав з 5, поки не потрапив у «стіну». Неможливість повторити місії для зміцнення вашої команди в основному змушує вас припинити грати, поки лігво не дасть вам достатньо ресурсів для прогресу, або ви не викладете реальні гроші для прогресу. Схоже на вилучення грошей, сподіваюся, що я помиляюся, і це буде виправлено. Люблю дизайн персонажів, як і іграшки, з якими я виріс. Проте виправте параметри гри.